Våra föreläsare

Eric ThyrellEric Thyrell är en föreläsare som inte lämnar någon oberörd. Med sin stora entusiasm, energi och humor har han utbildat över tolv tusen personer i ämnen som försäljning, kundservice, konflikthantering och kommunikation. Hans breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sitt spår i hans föreläsningar. Han levererar många målande och roliga historier som man lätt tar till sig och känner igen sig i.

Förutom försäljning har Eric arbetat inom flygbranschen, varit säljcoach på Svensk Fastighetsförmedling, utbildare på Lange Sales AB, yrkesdykare, musikalartist samt programledare inom MTG Radio. Eric är utbildad i Personal Mastery och Leadership av Klemmer & Associates Inc-USA. Han är dessutom licensierad NLP practitioner genom Skandinaviska ledarhögskolan.

Eric Thyrell
0707-75 75 78
eric@salesroom.se

Christian HedChristian Hed arbetar även som VD på säljföretaget Teledesign och har arbetat med försäljning under hela sin yrkesverksamma karriär i olika roller.

Med ca 300 böcker lästa i ämnet är försäljning inte endast ett yrke utan även ett stort privat intresse och han har utvecklat en arbetsskada att se potential för ökad lönsamhet överallt.

Andra beskriver Christian som en väldigt inspirerande person som tillför energi och ser det bästa i människor. Ödmjuk och empatisk men samtidigt har VD jobbet gjort honom rak och effektiv. Han tror på att människor i grunden är goda, vill vara delaktiga och inte har något emot att arbeta hårt, bara de vet varför och får rätt förutsättningar.

Utbildningar & kompetens

  • Certifierad coach – Svenska Coaching Institutet
  • Certifierad inom personlighetstester – Talent Q
  • Ca 20 olika säljutbildningar/kurser/säljträningar av olika slag
  • Ledarskapsutbildning – UGL
  • Ledarskapsutbildning – Framtidens ledare SCI
  • Advanced leadership – Klemmer & Associates Inc-USA
  • Personal Mastery – Klemmer & Associates Inc-USA

Christian Hed
08-120 40 703
christian@salesroom.se