Referenser

Alla var mycket nöjda med dagen och i synnerhet med din övning. För ett gäng som oss med enbart killar och där alla är ingenjörer så var ditt upplägg utmärkt. Lagom omskakande, mycket aha och flera användbara verktyg. Kommunikation är alltså inte bara förmedling av fakta!

Harald Åhagen, CEO
SCAMA AB

Tech Data Sales Open har ett välförtjänt rykte om sig för att engagera mycket duktiga och intressanta talare. Eric entusiasmerade och fick igång publiken med en energi som varade hela eftermiddagen. I vår utvärdering ansåg 95 % av deltagarna att Erics presentation var intressant eller mycket intressant. Våra kunder var nöjda. Och vi var mycket nöjda.

Michael Gorringe, 
Marknadsdirektör, TD Tech Data SverigeEric, din presentation gav oss inspiration och ny säljenergi varvat med flera goda skratt. Din interaktion med publiken är en vinnare i sådana här sammanhang.

Johannez Agrell
, Deputy head team CMB, Nordea

Eric var en fantastisk föreläsare som avslutning på vår konferens! Med högt tempo, energi, entusiasm och engagemang gav han oss alla många användbara verktyg i vårt dagliga arbete. Han fick igång oss rejält med roliga övningar och många härliga skratt.

Lena Gardell  VD assistent / Ernst & Young

Jag blev positivt överraskad hur lätt det var för dig att få samtliga delaktiga i samtal och på övningarna. Många har i efterhand tackat för en givande och rolig kurs. Det kan vara ganska känsliga ämnen som du vidrörde och istället för att de kände sig kritiserade fick de möjlighet att diskutera hur man kan göra annorlunda. Ser fram emot fler samarbeten.

Anette Öhrn, Stureplansgruppen

Tack Eric, din föreläsning var suverän.  Det händer inte ofta att man lär sig så mycket samtidigt som man får så mycket goa skratt, din föreläsning var mycket underhållande.

Krister Arnaryd, VD, Scanlaser

Det var en rolig och tänkvärd förmiddag. Sättet du framförde ämnena var lättsamt och det var lätt att relatera till ”riktiga händelser”. 
Ett flertal tyckte att vi skulle ha haft en längre föreläsning, de tre timmarna vi hade gick alldeles för fort.

Sara Mjörnell – City Conference Centre

Eric levererar sitt budskap med mycket humor och glädje, och når direkt in i hjärtat på lyssnaren. Även den mer erfarna säljaren har stort utbyte av kursen då Eric med stor kompetens och inlevelse levererar något till alla!

Mikael Ek, marknadsstabschef – Myresjökök

Tack för väl genomfört uppdrag som levererade till de höga förväntningar vi hade.
Jag fick direkt bevis för att många tagit till sig mycket väl av denna utbildning genom ökning av affärsmöjligheter samt ett generellt ökat intresse av att göra affärer. 
Så här 8 månader efter genomförd utbildning kan jag notera att många har vuxit i sin konsult- och ledarroll i att man vågar agera i kundrelationer.
För de flesta var detta första utbildningen i ”merförsäljning” vilket var en perfekt vitamininjektion!

Per Tomas Uusitalo, regional director – Logica

Eric har skött sitt uppdrag åt Svensk Fastighetsförmedling på ett utmärkt sätt. Han har vunnit uppskattning och aktning både hos oss på huvudkontoret och hos medarbetarna i våra butiker runt om i landet!

Dan Sjöholm, regionchef – Svensk Fastighetsförmedling

Eric var riktigt bra! Ett seriöst budskap framfört med ett lagom avvägt artisteri.

Lars Träff, styrelseordförande – Ernst & Young